0900 CVservice
https://haarlem-verwarming.nl
Verwarming stuk?
Bel dan nu:
0900 - 287 37 84

Verwarming: Storing en Onderhoud

CV service in Haarlem

Is uw CV-ketel in de afgelopen jaren een aantal keren stuk gegaan? Of houdt uw verwarming er om de zoveel tijd mee op? Denk er dan eens goed over na om regelmatig onderhoud te laten plegen. Op deze manier bespaart u veel geld en voorkomt u ook nog eens onherstelbare schade. Nu besparen op een onderhoudscontract van 0900 CVservice veroorzaakt op de langere termijn vele financiële narigheden.

Onderhoudsbeurten van uw CV monteur uit Haarlem

Onderhouden is besparen, dat is wel duidelijk. Bij een onderhoudsbeurt van uw CV specialist wordt uw CV installatie gecontroleerd op een feilloze werking, hij wordt opnieuw afgesteld en helemaal schoongemaakt. Alleen dan worden mankementen op tijd gesignaleerd en opgelost. Zo wordt voorkomen dat u voor vervelende verrassingen komt te staan als de temperatuur weer gaat dalen in Haarlem. Wees voorbereid op de winter en laat 0900 CVservice naar uw verwarmingsinstallaties kijken!

U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Dit houdt in dat er sowieso één keer per jaar een monteur bij u langskomt in de regio Haarlem om naar uw installaties te kijken. Het voordeel hiervan is dat u voor een vast bedrag per maand regelmatige controle krijgt, zonder dat u er nog naar hoeft om te kijken.

Contact met uw CV monteur

Wilt u meer weten over de onderhoudscontracten of over de andere onderhoudswerkzaamheden van uw CV specialist in de regio Haarlem? Of wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen of een contract afsluiten? Neem dan snel contact op met 0900 CVservice. U kunt ons contactformulier invullen en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0900 – 287 37 84 (9 cpm). Wij staan u graag te woord!


Gerealiseerd door Allfree