0900 CVservice
https://haarlem-verwarming.nl
Verwarming stuk?
Bel dan nu:
0900 - 287 37 84

Vloerverwarming van uw CV bedrijf

Verwarming onder uw vloer in Haarlem!

Vloerverwarming is op dit moment de beste keuze als het gaat om verwarmingen. Het is voordelig, ruimtebesparend en beter voor het milieu dan gewone radiatoren. Uw vloer wordt namelijk gelijk verwarmd en dus wordt de warmte gelijkmatig verdeeld in de betreffende ruimtes. Dat betekent dat uw thermostaat een graad lager gezet kan worden en dat betekent weer besparing voor u én voor het milieu!

Uw vloerverwarming: hoofd- of bijverwarming?

Als u al radiatoren in uw bestaande woning in Haarlem heeft, kunt u kiezen voor vloerverwarming als bijverwarming. Dan wordt er vloerverwarming geïnstalleerd, maar er blijven ook radiatoren staan. Hoeveel radiatoren dat zijn hangt helemaal af van het type huis en hoe het is gesteld met de isolatie. Natuurlijk kan vloerverwarming ook als hoofdverwarming worden gebruikt, dan is er helemaal geen sprake meer van radiatoren.

Voordelen van vloerverwarming op een rijtje:

  • Vloerverwarming geeft een comfortabel gevoel!
  • Het kan onder elk vloertype worden gelegd, zoals tapijt, tegels en parket.
  • Verwarming komt vanuit de vloer, dus minder warmteverlies.
  • Weinig warmteverlies betekent voordeliger stoken én milieubewuster leven!
  • In elke ruimte kan de temperatuur apart worden geregeld.

Bent u overtuigd van de voordelen van vloerverwarming? Of wilt u meer weten over de voordelen, de toepasbaarheid en het inbouwsysteem van vloerverwarming? Schakel hiervoor snel 0900 CVservice in, want wij kunnen u heel goed informeren!

Contact met uw CV specialist

Voor een vrijblijvende offerte of voor persoonlijk passend advies bij uw woonsituatie neemt u contact op met 0900 CVservice, uw verwarmingsspecialist in de regio Haarlem. Vul vandaag nog ons contactformulier in of bel naar telefoonnummer 0900 – 287 37 84 (9 cpm). Wij staan u graag te woord en helpen u meteen verder!


Gerealiseerd door Allfree